30 thoughts on “Vikend

 1. Ej, ljudi, dobro vam je bilo! Ona posledja pesma je super, ali baca u bedaru 🙁
  Sanjice, jel i tebi bilo lepo? 🙂

 2. Dudo, mnogo mi je lepo bilo, mangup je nevaljao i zeza me za pokrete, istina vala jeste da su mi stvari ceo dan ispadale iz ruke, ali držim se odlično :kul: :dim: Bilo je super, opustili se, zezali se, malo vinca i muzike, smejanja dosta, vožnja 45 na sat sa Palića do Subotice, zbog radi ne izazivanja čika u plavom….spontan, ali super provod :bravo:

 3. Upsss! Ala vam je bilo loše :yahoo: :yahoo: :yahoo: Kokice, javi mi u ponedeljak da li su ti pokreti ponovo skladni :med: A ti, „Mangupe“ da mi otkriješ tajnu „brze“ vožnje :dim: Da sam policajac, kaznio bih te zbog spore vožnje :wacko: I ne interesuje me ko je vozio B-) B-) B-)

 4. Znači i ti si imala jedan od „onih“ dana, kao i ja, juče? Ma, samo kada se završio a vi imate nešto lepo o čemu ćete razmišljati u narednom periodu! Pozdrav i srećna vam nova radna nedelja. U sredu, počinje proleće sa temperaturama do 20 i sunceeeeeem! Jupi! Cao! :yahoo:

 5. Pa da su vama pivali iza ledju i pored uvce dok vozite, bojim se da ni tu nebi bilo brze vožnje. Sledeći put ćete sami tražiti put do Subotice. Inače, bilo je na momente i 100km/2h. Joj odoh pijem kavu jer jos malo teško nosim glavu :kafa:

 6. Tajna spore voznje: Stavis raspevane prijatelje u prvi auto i pre polaska nagovestis pesmu kroz otvoreni prozor , jer naravno njima samo treba da neko pocne i zatim zatvoris prozor i ides iza tog auta.

  :plez:

 7. Stevo, evo pokušavam uskladit pokrete, nakon što smo se dobro uspavali i zakasnilil na posao :bolan: Mislim da mi danas neće sve ispadati iz ruku :wacko: Tajna spore vožnje, objasnila Lakumićka i Mangup…kobajagi to je razlog, a ne što su i njoj oči bile :wacko: …Ja priznajem (pola mi se prašta) ne bih mogla naciljati izmedju dve štrafte (barem ne dve koje je trebalo)….Dakle, Lakumićki je troje muških pevalo na uvce (malo je valjda i ona pevušila…) pa se koncentrisala na muziku i put istovremeno. Plavaca ni od korova, na sreću :yahoo: :yahoo: :yahoo:

 8. Dudo fala za ovu lepu prognozu!!! Nešto mi se još ne da trošiti gasa!!! EEe, a čega sam se god uhvatila, sve mi stvarno ispadalo iz ruku…Nek smo prebolele i taki dan…napravila i pitu, rasula griz, zaboravila pekmez….svašta nešto, odnela i lakumićkinima – oni preživeli…znači nije bilo tako strašno… :namig: Živela nova radna nedelja :med:

 9. U principu sam (za pivo) protiv automobila iako su nasušna potreba :whistle: no, ipak hvala na obaveštenjima :good: To zbog toga ako me neko bude vozio da znam intrukcije da mu (njoj?) dam :namig: Ovo za oboje: Nadam se da Vam je danas dobro na poslu :kul: Na kraju krajeva valjda ste se juče odmarali :yes: :yes: :yes: Pa onda preostaje mi da Vas :pozz: :pozz: :pozz:

 10. :bravo: :kul: e Lakumićka, sad tek vidim (nije ni čudo) da ti teška glava i onaj deo 100km/2h….hehe, dobar fazon, ja se već zapitala gde mi je promakla ta brza brzina? :wacko: Možda,…crna rupa u sećanju, ali, najzad pročitala i izmedju redova :dim:

 11. Stevo, ne znam za mangupa, čini mi se da se dozvao sebi, mada se on baš nije ni oduzeo…ja kanda malo dolazim sebi i baš mi je kuuuul na poslu, ali stvarno kuuul, ruke mi ukočene od ladnoće :kul:

 12. Vidim ja koliko je sati: ovi smajlići dole „napravili“ formulu 1 :pismo: Samo se vi falite, doneće Vam poštašbači pismo :plez: sa kaznom za brzu vožnju :whistle: :pozz: :pozz: :pozz:

 13. Stevo, ništa zato, Kokica već plaća kazne za parking, pa što ne bi mangup za „brzu“ vožnju…a i plave nam koverte nisu strane :doh:

 14. Ahaaaaa! Limuzina „smajlići“ od 2500 KS :dim: Inače, čuo sam da u novom zakonu i pešaci ima da se paze kojom brzinom pešače, kako se zaustavljaju i ko je koliko popio, i voda se računa :med: :med: :med:

 15. Pa vi se ni nemožete sećati koliko su vam „noge“ bile teške a sad kao znate kolika je brrrrrzzzzzzzina bila. Dok ona moja tri saputnika otpevase pesmicu, mi stigosmo. Ni ulicu svoju niste potrefili….. ajd sad kazi da nije tako bilo

 16. Lakumićka – ne bih baš sigurna bila da su tvoje nogice bile lakše – jedino lakše na njima je bila suknja koju si zaboravila obući :plez: ili se samo nije videla od majice :plez: :plez: :plez:

 17. OOOO Shogi, Lakumićkin mužu, jesi li nam se oglasio, e nek si….samo ti posmatraj i pitaj se, a u medjuvremenu…200 – spustite, 300 – otkrijte, onda nestade novaca…ali gleda pa ljubi…? Vidiš li ko je bio pažljiv? :namig: :kul:

 18. E ovako Dudo, Lakumić je moja rodjena sestra, ona je ona šatirana riba. Ona sa kratkom crnom kosom je moja sestra od ujaka. Dečko u majici na štrafte je Siniša koji je kod nas kući svirao harmoniku, a on je gost iz okoline Zagreba. Njegov je tata čiko koji sedi u teksas jakni pored Lakumićke. Onaj kratke kovrdžave crne kose je gore oglašeni Shogi iliti moje mi sestre muž. Mangupa i mene prepoznaješ, ako ne, mangup je čiko sa naočarima a ja sam lujka u crvenom koja se cepari ko derle :kul: Jesil nas nafatala?

 19. Breskvice, zanimljivo da ja baš nisam, ali kada se već nadješ na takvom mestu, ne preostaje ti drugo…nego da im se pridružiš :namig: :namig: :namig: Inače, mi skoro da i ne izlazimo, pa nam je ovo bio doživljaj godine (ako izuzmemo letovanje) :juuu: :kul:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.