Crtani filmovi

Vezujemo ih za decu, a ustvari moram da konstatujem da smo ustvari mi najveći ljubitelji istih. Danas sam na Youtube naleteo na crtać iz mog doba. Ne znam da li bi se današnjim klincima i klincezama svideo, jer naravno likovi nemaju kockaste glave, ne koriste koje kakve lasere itd. Meni se i dan danas sviđa pa predlažem da ga pogledamo zajedno. Štrumfovi i strašni Gargamel sa svojim mačorom.

26 thoughts on “Crtani filmovi

  1. :bravo: :med: ovo je fantasticno….svaka cast,bilo bi zaista lepo kada bismo klince i klinceze mogli „prevesti“ na crtace iz naseg detinjstva….al mislim da bismo izgubili trku sa Pokemonom,Ben 10…ili ko god,ili sta vec…moje dete u vrticu gleda crtace nove generacije….sta vise da kazem?? A strumfove cemo mi velika deca sa zadovoljstvom da pogledamo….HVALA Mangupe..

  2. :yes: baš i moji su to gledali u vrtiću, kada već ne znaju šta će sa njima (a i pre) raspale im tv, Jetix i ostalo, pa baš ih briga i šta je na repertoaru…A vidiš ti mangupa, kako je on to lepo iscunjao. Dobro je dok još štrumfove gleda, tamo ima makar samo jedna štrumfeta :whistle: valjda ga ta jedna neće pokvariti.. :namig:

  3. Ja sam za „Mangupovu“ varijantu, a budući sam vel’ko dete a i deca su porasla, narasla, očla od kuće :bye: otvorim pive od dvi litara :kul: i gledam Štrumfove dok mi ne dosade ili nestane pive :doh: i otrčim do radnje i kupim još dvi boce i majke mi biću :med: No, do tada gledali, ne gledali ja :pozz: :pozz: :pozz:

  4. Mrzim, mrzim, mrzim kada si u pravu :prst: Pa šta, i štrumfeta je u prvom pojavljivanju bila crna (izem li ga…nisam ni to) :wacko: :namig:

  5. Imam ja ovde kod mene jednu teglicu plave boje 🙂 Čini mi se da je azurno plava, da ne kažem morsko plava boja :kul: Mislim… ako treba da se menja boja frizure :whistle: no frks :pozz:

  6. To su i moja deca gledala kao klinci. Sećam se i raznih drugih, ali, izem li ih, ne mogu ni jednog imena da se setim, ali mi se vrte u glavi! Ti šatro Štrumfeto, budi srećna što Mangup gleda OVAKVE filmiće, a ne one sa puno teta i jednim čikom, pa se sve nešto muljaju! :wacko: :crveni:

  7. Jeeee Dudo, sram da te bude i biva :namig: :namig: :namig: Nego, dobro ti zboriš, mada…ko zna,…i da…šatro Štrumfeta, gde ti to pade na pamet? :bravo: :bravo: :bravo:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.