Kako sam obećala kole(g)(z)i (odabrati slovo po želji, uopšte nisam sigurna koje je ispravno) grandeu da ću ovaj naslov iskoristiti u nekom postu sigurno, tako evo sada i činim, sa sitnom izmenom, mesto za utrošiti zgoditak neće biti Italija, nego Mehiko…Mexico, Meksiko, kako god želite…svejedno nam je. Evo za šta smo se odlučili, ništa posebno, ništa ekstravagantno, onako…primereno mogućnostima…Naravno, ako se previše ne uobrazimo, sigurno ćemo vas pozvati da popijemo jednu kaficu, naravno, ako pronadjem gde je kuhinja i kako se kuva u istoj…
Ko nije siguran da dobro vidi, naročito oni što im naočare vise oko vrata, slobodno neka klikću na slova FS u donjem desnom uglu, malko će im uveličati prizor. Dakle, za svakodnevni život bismo naravno odabrali nešto drugačije, ali ovako…za otići na par dana, ovo je sasvim zadovoljavajuće…

[flagallery gid=1 name=“Gallery“]

 • Subota prepodne

  Idealno prepodne…terasa…lagani vetrić…prijatna hladovina…čaj……
 • Usamljeni dečak

  Stigao je kući. Tužan. Prazan. Kao da je deo sebe ostavio u autobusu koji je toga jutra is…
 • Borisove origami majstorije

  Ispresavijao je taj dečak, origami – dečak, celu knjigu šema i uputstava. Savijao – ja gle…
Učitaj još tekstova
Učitaj više od Kokica
 • EPP – Kokicin novi blog

  ...neko bi pomislio...ih, nije joj dosta Blog Subotica.in.rs pa je prešla na kuvanje, na k…
 • Uputstvo za nedelju smeha ;)

  Dodje ti tako...našoj Dudi, žuta minuta, pa odluči da se bori! Oni mene kamenom, ja njih h…
 • Impuls

  Jaham na netu u drugoj brzini, sve fino i polako, da mi nešto iz vida ne promakne. Jaham (…
Učitaj više u Zanimljivosti

23 komentara

 1. Dudaelixir

  8. oktobra 2009. at 19:45

  Meni izgleda fantastično! Projekat imate, navalite na izgradnju, a kuhinju ćeš već negde smestiti! Zašto samo na kafu Kokice? Ja bih jednu ovakvu, al me neće loto! :doh:

  Odgovor

 2. Dudaelixir

  8. oktobra 2009. at 19:52

  Jao, celu sam pre pregledala uz pomoć FS, oduševljena sam, predivna je, maštovita, jedinu zamerku imam za ona drvena vrata u kuhinji i ormančiće u spavaćoj sobi. Oni su totalno OUT, ostalo JAO, HOĆU I JA TAKVU! 🙁 :wacko: 😥

  Odgovor

 3. Kokica

  8. oktobra 2009. at 19:52

  Dudo, našla sam na kraju i kuhinju i šerpu, sad…valjda ima i lerna. Nešto ćemo da zbućkamo, može tvoja pita, to uvek prolazi!!! A za nešto konkretnije ćemo u dvorištu, to neka mangup nešto okreće…već ćemo se dogovoriti. Vidi, baš mi je simpa :yes: :yes: :yes: , nego nije ništa drugo problem :med: samo nedostaje dečija soba :whistle:

  Odgovor

 4. Kokica

  8. oktobra 2009. at 19:54

  Da, imaš pravo, to su malo bezveze uvalili, lepše bi bilo nešto od neobradjenog drveta ili slično…moraću im to napomenuti ako žele da saradjujemo :kafa: :namig:
  E da…i ono sa naočarima oko vrata uopšte nije da se odnosilo na tebe :namig:

  Odgovor

 5. malabreskva

  8. oktobra 2009. at 20:02

  Kakva kuća!!!!!
  :juuu: :juuu: :yahoo: :wacko: :good:

  Odgovor

 6. Sanja

  8. oktobra 2009. at 20:14

  A Breskvice, šta kažeš…mogla bi se posaditi u jednu takvu :bravo: :bravo: :bravo: ?

  Odgovor

 7. stevo

  8. oktobra 2009. at 20:20

  Kokice, ne znam ja šta s’ ti obećala onom „Nadju“, ali ako hoćete da izgradite neku zgodnu gajbu mislim će da vam zatriba tušta para, a zaraditi tol’ko novaca je tušta teško, tako da toplo preporučujem sve igre na sreću iako one donose samo praznu kesu… :wacko: ali ne košta ništa igrati na sreću :namig: samo pola kese para 🙁 Dakle, navalite na loto i ostale prevarantske igre pa kad se opametite :doh: polako zasuCnite rukave i navali narode :bravo: :bravo: :bravo: Na kraju treba da se :yahoo: :bravo: :yahoo:

  Odgovor

 8. Sanja

  8. oktobra 2009. at 20:32

  Stevo, pitaj mangupa za račun za mobilni, hteo da menja stojadina za punta :juuu: …znači,…možda ipak da ne pitaš :namig: :whistle:

  Odgovor

 9. stevo

  8. oktobra 2009. at 20:50

  Kokice, ajd javi mi kada „Mangup“ bude dobro raspoložen :dim: Ću da gi pitam ondak :med:

  Odgovor

 10. Sanja

  8. oktobra 2009. at 21:35

  Hihi, probaj sutra, kada plati račun :med:

  Odgovor

 11. Dudaelixir

  8. oktobra 2009. at 21:37

  Ono sa naočrima ima da se odnosilo na mene, dobro da si mi rekla jer bih se pojela živa da nisam videla uvećano. A za dečiju sobu, pa razgovaraj s arhitektom da napravi jednu malu bundevicu pride, što dalje od vaše spavaće s rešetkama na vratima da mož da ih otvoriš samo ti, kad hoćeš! :namig: Salim se za ovo poslednje! Kućica je kao bonbon! Ja mislim da ova nije tako skupa za napraviti! :whistle:

  Odgovor

 12. stevo

  8. oktobra 2009. at 22:36

  Ajd došapni mi sutra kada već bude platio :bolan:

  Odgovor

 13. Sanja

  9. oktobra 2009. at 07:11

  Dudo, već ga zvala, videće šta može učiniti po pitanju tvojih predloga :kafa: Nego,…imamo zamerku! Onaj prastari tv ugradjen u dnevnoj sobi,…mislim kakav propust :namig:

  Odgovor

 14. Sanja

  9. oktobra 2009. at 07:11

  Stevo – mislim da je platio :wacko: :frka: :juuu: :frka:

  Odgovor

 15. Dudaelixir

  9. oktobra 2009. at 15:49

  Sanja, ma skupićemo mi pare da vam jedan novi plazmić kupimo za useljenje, ne?
  To je verovatno fotka od pre par godina, mada i ja imam takav prastari, al me nije briga, lepša mi slika nego na svakom od metra ekranu! A, jel, nemam ni „vremena“ da tražim neki novi kad ovaj još šljaka (pljuc, pljuc, da ga ne ureknem)!
  Kuća mi je predivna, naročito zbog onog silnog bilja i drveća unutra. Predivno je! Fali tu još tako nekih detalja, već, po sopstvenom izboru. One Nedine keramičke vaze i činije bi tu „čučnule“, samo tako! 🙂
  Ovi mali žuti i zeleni se opet nešto popičkali! 🙂

  Odgovor

 16. Reminder

  9. oktobra 2009. at 16:51

  Ko živi u ovoj kući Harry Potter :juuu:

  Nemam šta reći oduševljen sam :bravo:

  Odgovor

 17. Dudaelixir

  9. oktobra 2009. at 17:26

  Reminder, bila bih ja i Harry Potter da mi je ovakva kućica! Preslatka je, zar ne. Imala bih osećaj da sam stalno napolju. Pa pustiš jos i po koju ptičicu u to zelenilo, ma, milina jedna! :good: :yes:

  Odgovor

 18. Charolija

  10. oktobra 2009. at 00:17

  Žao mi je samo što nema još slika ove predivne kućice. I ja bih u nju samo na 5-10 dana, čisto malo radi promene, posle krstarenja Mediteranom. :whistle:

  Odgovor

 19. Sanja

  10. oktobra 2009. at 11:09

  Ih Charolija, godio bi odmor u njoj, sigurno….Čini mi se, za život baš nije, ali za opuštanje baš jeste!!! :yes: :yes: :yes:

  Odgovor

 20. Sanja

  10. oktobra 2009. at 11:11

  Vidi, Dudo, nije ti loš predlog…ono za useljenje i plazmicu :namig: a ima mesta ukrug taman za sve nas, mada, možda bi bilo bolje umrežiti ukrug oko tog stubića nekoliko laptopova, pa da se družimo on-line i pride oči u oči (puno očiju + dodatne sa višenja sa vrata :namig: ) I naravno…poneli bi tami i našeg Kikija i Kiću, ljubavni par ljubavnih ptica, doduše dva muška, al šta smeta, mi imamo paradu u stanu. :dim:

  Odgovor

 21. Sanja

  10. oktobra 2009. at 11:12

  Reminder, mene više nekako asocira na hobite, ako si gledao Gospodare prstenova…oni su imali tako kućice u zemlji ili slično. Mnogo su mi simpatične bile i te :yes: :yes: :yes:

  Odgovor

 22. Dudaelixir

  11. oktobra 2009. at 16:13

  Pa, da, sve sam ja osmislila, ali, ja, kada bih vam ušla u takvu kuću, teško da biste me izbacili. Bila bih vam kao inventar: kao šporet, lonac, plazma i sve bih vam radila, samo da ostanem. I ono za lap topiće u krug ti je super ideja. Malo u 100 očiju, malo virtuealno! Super, samo još kućicu da nazidate! Joooooj, kako je slatka! 🙂

  Odgovor

 23. Sanja

  11. oktobra 2009. at 21:54

  Eh…da je nama takve kućice, sve bi mi vas na gomilu, pa druženje, pa kafice, pa kotlići, opuštencija, uživancija, kuliranje :dim: :med: :dim: :kul:

  Odgovor

Ostavite odgovor

Pogledajte i

Dan kada su Majorovi ostavili svoju prvu turšiju (i zimnicu uopšte)

...Obukla sam paradnu uniformu za nabavku na pijaci, možda će ga biti sramota da idem sa n…