Društvo, sedam pogodaka na lotou, uplatili u jednom malom mistu u ‘taliji!!!

Kako sam obećala kole(g)(z)i (odabrati slovo po želji, uopšte nisam sigurna koje je ispravno) grandeu da ću ovaj naslov iskoristiti u nekom postu sigurno, tako evo sada i činim, sa sitnom izmenom, mesto za utrošiti zgoditak neće biti Italija, nego Mehiko…Mexico, Meksiko, kako god želite…svejedno nam je. Evo za šta smo se odlučili, ništa posebno, ništa ekstravagantno, onako…primereno mogućnostima…Naravno, ako se previše ne uobrazimo, sigurno ćemo vas pozvati da popijemo jednu kaficu, naravno, ako pronadjem gde je kuhinja i kako se kuva u istoj…
Ko nije siguran da dobro vidi, naročito oni što im naočare vise oko vrata, slobodno neka klikću na slova FS u donjem desnom uglu, malko će im uveličati prizor. Dakle, za svakodnevni život bismo naravno odabrali nešto drugačije, ali ovako…za otići na par dana, ovo je sasvim zadovoljavajuće…

[flagallery gid=1 name=“Gallery“]

23 thoughts on “Društvo, sedam pogodaka na lotou, uplatili u jednom malom mistu u ‘taliji!!!

 1. Meni izgleda fantastično! Projekat imate, navalite na izgradnju, a kuhinju ćeš već negde smestiti! Zašto samo na kafu Kokice? Ja bih jednu ovakvu, al me neće loto! :doh:

 2. Jao, celu sam pre pregledala uz pomoć FS, oduševljena sam, predivna je, maštovita, jedinu zamerku imam za ona drvena vrata u kuhinji i ormančiće u spavaćoj sobi. Oni su totalno OUT, ostalo JAO, HOĆU I JA TAKVU! 🙁 :wacko: 😥

 3. Dudo, našla sam na kraju i kuhinju i šerpu, sad…valjda ima i lerna. Nešto ćemo da zbućkamo, može tvoja pita, to uvek prolazi!!! A za nešto konkretnije ćemo u dvorištu, to neka mangup nešto okreće…već ćemo se dogovoriti. Vidi, baš mi je simpa :yes: :yes: :yes: , nego nije ništa drugo problem :med: samo nedostaje dečija soba :whistle:

 4. Da, imaš pravo, to su malo bezveze uvalili, lepše bi bilo nešto od neobradjenog drveta ili slično…moraću im to napomenuti ako žele da saradjujemo :kafa: :namig:
  E da…i ono sa naočarima oko vrata uopšte nije da se odnosilo na tebe :namig:

 5. Kokice, ne znam ja šta s’ ti obećala onom „Nadju“, ali ako hoćete da izgradite neku zgodnu gajbu mislim će da vam zatriba tušta para, a zaraditi tol’ko novaca je tušta teško, tako da toplo preporučujem sve igre na sreću iako one donose samo praznu kesu… :wacko: ali ne košta ništa igrati na sreću :namig: samo pola kese para 🙁 Dakle, navalite na loto i ostale prevarantske igre pa kad se opametite :doh: polako zasuCnite rukave i navali narode :bravo: :bravo: :bravo: Na kraju treba da se :yahoo: :bravo: :yahoo:

 6. Stevo, pitaj mangupa za račun za mobilni, hteo da menja stojadina za punta :juuu: …znači,…možda ipak da ne pitaš :namig: :whistle:

 7. Ono sa naočrima ima da se odnosilo na mene, dobro da si mi rekla jer bih se pojela živa da nisam videla uvećano. A za dečiju sobu, pa razgovaraj s arhitektom da napravi jednu malu bundevicu pride, što dalje od vaše spavaće s rešetkama na vratima da mož da ih otvoriš samo ti, kad hoćeš! :namig: Salim se za ovo poslednje! Kućica je kao bonbon! Ja mislim da ova nije tako skupa za napraviti! :whistle:

 8. Dudo, već ga zvala, videće šta može učiniti po pitanju tvojih predloga :kafa: Nego,…imamo zamerku! Onaj prastari tv ugradjen u dnevnoj sobi,…mislim kakav propust :namig:

 9. Sanja, ma skupićemo mi pare da vam jedan novi plazmić kupimo za useljenje, ne?
  To je verovatno fotka od pre par godina, mada i ja imam takav prastari, al me nije briga, lepša mi slika nego na svakom od metra ekranu! A, jel, nemam ni „vremena“ da tražim neki novi kad ovaj još šljaka (pljuc, pljuc, da ga ne ureknem)!
  Kuća mi je predivna, naročito zbog onog silnog bilja i drveća unutra. Predivno je! Fali tu još tako nekih detalja, već, po sopstvenom izboru. One Nedine keramičke vaze i činije bi tu „čučnule“, samo tako! 🙂
  Ovi mali žuti i zeleni se opet nešto popičkali! 🙂

 10. Reminder, bila bih ja i Harry Potter da mi je ovakva kućica! Preslatka je, zar ne. Imala bih osećaj da sam stalno napolju. Pa pustiš jos i po koju ptičicu u to zelenilo, ma, milina jedna! :good: :yes:

 11. Žao mi je samo što nema još slika ove predivne kućice. I ja bih u nju samo na 5-10 dana, čisto malo radi promene, posle krstarenja Mediteranom. :whistle:

 12. Vidi, Dudo, nije ti loš predlog…ono za useljenje i plazmicu :namig: a ima mesta ukrug taman za sve nas, mada, možda bi bilo bolje umrežiti ukrug oko tog stubića nekoliko laptopova, pa da se družimo on-line i pride oči u oči (puno očiju + dodatne sa višenja sa vrata :namig: ) I naravno…poneli bi tami i našeg Kikija i Kiću, ljubavni par ljubavnih ptica, doduše dva muška, al šta smeta, mi imamo paradu u stanu. :dim:

 13. Reminder, mene više nekako asocira na hobite, ako si gledao Gospodare prstenova…oni su imali tako kućice u zemlji ili slično. Mnogo su mi simpatične bile i te :yes: :yes: :yes:

 14. Pa, da, sve sam ja osmislila, ali, ja, kada bih vam ušla u takvu kuću, teško da biste me izbacili. Bila bih vam kao inventar: kao šporet, lonac, plazma i sve bih vam radila, samo da ostanem. I ono za lap topiće u krug ti je super ideja. Malo u 100 očiju, malo virtuealno! Super, samo još kućicu da nazidate! Joooooj, kako je slatka! 🙂

 15. Eh…da je nama takve kućice, sve bi mi vas na gomilu, pa druženje, pa kafice, pa kotlići, opuštencija, uživancija, kuliranje :dim: :med: :dim: :kul:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.