Vreme je za kupanje

…ih…ako ste očekivali nešto što će maštu da vam zagolica, gadno ste se prevarili…nema tu ništa XXX samo papagaji mokrog perja koji skaču na glavu u posudu sa vodom. Plus, tuširaju se uredno, skoro svakodnevno, održavaju higijenu, jel…Uz to, to su naši ljubimci, male Agaporniš Personate,  ljubavne ptice iliti Love Birds. No sad, da ne cepidlačimo, uopšte nije važno što su dva mužjaka u pitanju po svemu sudeći, jer jedan drugog uredno gaze…ali ako mogu oni na paradi, što ne bi mogli i ovi naši kod kuće…Vole se, to je najvažnije. Uredno jedan drugog čiste po ceo dan, spavaju zagnjureni jedan u drugog, čupkaju se, igraju se, ma, sve u svemu, vole se. Ljubav cveta u njihovom kavezu, a i van njega, nema tu šta. Dakle, Kiki i Kićo na delu:

23 thoughts on “Vreme je za kupanje

 1. Auu Reminderu, shvati ovo kao da još spavam, ne mogu se pohvatati na šta misliš…sory, daj malo pojasni :kafa:
  Ili čekaj, možda je jadna Sanja i ukontala, misliš na partnere? Ljubav je ljubav, srce ne bira :yes:

 2. Breskvice, kako da ti reknem…Kiki je bio prvi, mislili da je ženska, pa joj kupili Kiću, pa se on i ona zbližili i navalili ko će koga gaziti. Onda smo shvatili svoju sitnu grešku :doh: Ali, dobro im je ne bune se, ljubav cveta :heart: , onako bi letelo perje na sve strane :frka:

 3. Kažem ja da je ljubav važna a ne ko je kog pola. Jako su slatki i svidja mi se njihova „tuš“ kabina! Kako uzivaju. Imala sam i ja Kiću, tigricu, koji nam je leteo slobodno po stanu, stajao na ramenu, ljubio se s nama i nije hteo da odleti, ni kada smo bili s njim na terasi. 🙂 :whistle:

 4. Dudo i ovi naši momci lete po stanu, ne baš svaki dan, uglavnom ih pustimo kada padne mrak, da istegnu krila. Onda već znaju, kada gasimo svetla i ostavimo samo jedno u hodniku, malo im tresnemo hranom, pravac kućica, upadaju jedan za drugim i za spavanjac spremni :bravo: Nisu baš tako pitomi kao tvoj Kićo što je bio, dodju na stol, eventualno prošeću mangupu po laptopu, počupkaju mi stolnjak pa onda mirne duše mogu da se vrate u svoj kavez. :heart: baš ih volimo, svi odreda :yes: :yes: :yes:

 5. Auuuhhhh :beg: Reminderu beži od zatvorenih prostora vidiš li ti šta se dešava?)))))))))))))))))))
  Sanja,ti si baš IN,hihihi :yahoo:

 6. Gledala sam danas ovo kupanje sa decom, a oni svi u glas viču „Srećko, Srećko…“ Naš Rozenkolis je isti kao ovaj vaš zeleni. Nasledili smo ga od Ivanove sestre, jer su oni dobili malu bebu, pa im je smetao. :scratch: Mi smo tada imali dve bebe i sa oduševljenjem ga primili u porodicu kao našeg člana. :yahoo:

  Srećko se kupa u kupatilu k’o gospodin čovek, :pozz: a znamo da je muškarčina, jer redovno naskače na „žumance“ od Kinder jaja koja su mu ubačena u kavez. :rugal: Možda mu za Novu Godinu kupimo neku gospođicu, ali sa njima se ne zna da li su muško ili žensko, pa me strah da se ne zeznemo kao vi. :frka:

 7. Charolija pozdrav Srećku od Kikija i Kiće, ko zna šta bi bilo da ubacimo i njega medju ovu dvojicu. Nego…da se ne zeznete kao mi…mi smo „onako bistro“ procenili da je crnoglavi Kiki curica…pa joj namenski kupovali muža. Znači zeleni kao vaš je sigurno mužjak, izvatao ga čiko na pijaci. Tako da…oprez. Nego, kako u kupatilu, onako pod slavinu pa mlati krilima? Ova dvojica imaju jedno drugo, pa se nama baš mnogo ne približavaju…A nešto razmišljam, pojeli su sve igračke, gnezdo pleteno i kuglu pletenu, možda da i mi našima ubacimo koje jajce da se zabave sa trećim :kul:

 8. Srećku je redovno otvoren kavez, igra se sa decom, ljubi ih i oni njega, neće da ih gricne, drže ga u ruci i miluju, kad mu dosade pobegne meni na glavu ili rame. Mnogo puta i zaboravim da je negde zakačen za mene.

  Ima redovne „seksualne“ odnose sa kinder jajetom :whistle: i mučenik mnogo je smešan i žao mi ga je, ali on za bolje ne zna. Uzme ono kinder jaje, pa ga prenese u hranilicu, kao da jede, pa ga onda prenese u posudicu sa vodom. Mislim da je zaljubljen u njega. :heart: :irre:

  Čim čuje da je neko pustio česmu u kupatilu on doleti ili dok perem sudove, obožava da se kupa, mada ume i da bude dosadan. :frka:
  Stvarno ću da vidim što pre da mu nađem devojčicu, čitala sam da uspešno mogu da se pare, legu jaja i održe potomstvo i ovako u kavezu.

 9. Charolija, ma super je srećko, ova dvojica eto imaju jedno drugo…pa smo mi malko ispaljeni, ali su super i drago mi je da nisu usamljeni :yes: Divno je čuti da i srećko ima svoju ljubav :heart: baš je to slatko, nije sada važno ko je u pitanju, zar ne? Ni tebi tvoji nisu birali :namig:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.