Bosanski X-File

Od ne tako davno, nekadašnji nam sudržavljani, a sada sami svoji bosno – hercegovinci (briga me kako ovo zvuči, a ja ne znam bolji naziv), imaju piramidu, baš kao i egipćani…takodje, od nedavno, dešavaju im se neke čudne i neobjašnjene pojave, baš kao i Molderu i Skali u popularnoj, davno prikazivanoj seriji The X-Files. Jedna je od njih sledeća:

ZbunjeniNa intenzivnom odeljenju sarajevske bolnice pacijenti su uvek umirali u istom krevetu i to svake nedelje u 11 sati, a bez obzira na njihovo stanje. Lekari su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti što je uzrok umiranja pacijenta. Neki su lekari čak pretpostavljali da se radi o nekakvoj natprirodnoj pojavi. Jedan dan su se odlučili okupiti radnu grupu koja će konačno uspeti odgonetnuti šta se događa. Jednu su se nedelju okupili oko kreveta nekoliko minuta pre 11 sati i to zajedno sa sestrama i specijalistima iz svih područja medicine.Neki od njih su uzeli drvena raspela, neki Bibliju, a neki beli luk kako bi se zaštitili od zla. Kad je sat konačno otkucao11 odjednom se u sobi pojavila Rasmira Safić, čistačica koja radi nedeljne smene,uđe u sobu, isključi sistem koji pacijenta održava u životu i uključi usisavač.

5 thoughts on “Bosanski X-File

  1. eh ti bosančerosi!!!!Sreća moja pa sam ja samo polubosanac!!! Moža su ipak trebali da pozovu Moldera i Skali (pisano po vuku!) da razreše misteriju!

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.