Bilo nekada…sada se samo sećalo…No, da krenem od samoga kraja ili makar onoga što je u ovome momentu kraj…a pravi kraj…pa, nikada ne znamo kada će doći niti kakav će biti. I, što je najvažnije, ima li ga?

Naravno da sam skrenula u sasvim krivom pravcu od onoga kojim sam htela ići. Isto mi se dešavalo i tada…onih, davnih dana kada sam veslala. Redovno sam imala problem kako održati pravac, pa sam se vrtela, meškoljila, skretala, ispravljala, krivudala i tako…umesto planiranih 2, prešla i po 2,5 km trke.

To se, naravno, ne bi moglo nikako predstaviti profesionalnim i ozbiljnim bavljenjem sportom. No, trenirala sam, trenirali smo. Bili smo, manje – više, u ono vreme, rekla bih…neuspešni. Šta je ono što nas je držalo da treniramo? Znam šta mene jeste, odlično društvo i najbezbrižniji deo mog života, najviše zezanja, šale i ludovanja.

Neki i dan danas veslaju. Neki su danas mnogo uspešniji nego tada. Tačnije – neki su danas uspešni. Letos me je, neko, tačnije, iz onog vremena (nekih dvadeset godina unazad vreme) moj odličan drugar, zamolio da fotkam regatu koja se održavala na Paliću i za učesnike imala takmičare kako iz naše, tako i iz okolnih zemalja.

Da sam se radovala – jesam. Da sam imala tremu – jesam. Da je on samo za takve prilike nabavio fotoaparat – jeste. A da sam mu zavidela na alatki – vala tek to jesam! No, imala sam priliku makar dva dana uživati u istoj! Ogroman zoom (biće i veći!), kvalitetan objektiv, moje skromno i zamalo pa nikakvo fotografsko umeće i – evo sitnih i veoma suženih rezultata kao posledice svega gore navedenog.

O onome što je bilo nekada…a sada se sećalo, nekom drugom prilikom…koje će biti…no te će prilike biti u kategoriji nedelje smeha, naravno!

Za veći prikaz fotografija, naoružajte se strpljenjem (ima ih mnogo), kliknite na prvu i uživajte ako vam se dopada ono što vidite i ako još niste videli Palić iz ovog ugla…

 

Učitaj još tekstova
Učitaj više od Kokica
 • Ispunjena želja :)

  Pre nekih...20 - tak godina (zar već toliko?!!!!!!) rekla bih da mi je životna želja da bu…
 • Plodovi ljubavi…nastavak

  [gallery numberposts=3 offset=0 link="file"] Ljubav izmedju mene i heklice i dalje traje.…
 • Zeleno – plavi pokušaj

  [gallery numberposts=4 offset=0 link="file"] Moje ime je Sanja Glamočanin i ja sam hekloh…
Učitaj više u Fotografije

15 komentara

 1. Verkić

  22. novembra 2010. at 01:05

  Predivne slike!
  Obožavam Palić, ali iskrena da budem davno nisam bila :uplakani:

  Odgovor

 2. SanjaKokica

  22. novembra 2010. at 08:03

  Verkićka, hvala ti na strpljenju i pogledanim fotkama. Meni je Palić izuzetno drag, no, da budem iskrena, od kada su se moji roditelji odselili sa Palića i ja sam davno bila :uplakani:

  Odgovor

 3. mangup

  22. novembra 2010. at 09:44

  Super fotke. Moram da priznam da vreme nije bilo priklonjeno za slikanje niti veslanje taj dan. Ali sve je na kraju super ispalo.

  Odgovor

 4. stevo

  22. novembra 2010. at 10:33

  Baš dobro! Ja već mislio da su ukinuli Palić :uplakani: Živo me interesuje kada će biti gotova ona drvenarija na Ženskom kupalištu :wacko: jer kod nas se sve gradi u vremenu koje množimo sa imaginarnim brojkama :yes: :yes: Inače, dobre fotke :good: Šaljem ti lepe :pozz: :pozz:

  Odgovor

 5. SanjaKokica

  22. novembra 2010. at 10:53

  Mangupe :heart: hvala na strpljenju uz jezero :rose:

  Odgovor

 6. SanjaKokica

  22. novembra 2010. at 11:45

  Stevo, mi smo tako davno bili na Paliću, plus, slabo sam upućena, znam da si pisao da će da rastavljaju ženski štrand i da ga obnavljaju. No, početo je uopšte nešto na tu temu? (sad nemoj da mi kažeš da je već rastavljen jer ću da se ubedačim od srama :frka: ) I da…hvala za pohvale, bilo mi je zadovoljstvo fotkati najlepši sport na svetu :namig: na najlepšem jezeru na svetu :good: (meni je najlepše jer je naše!!!)

  Odgovor

 7. stevo

  22. novembra 2010. at 12:13

  Da budem iskren, pojma nemam :whistle: Ono u što sam siguran jeste da su trebali još pre mesec dana ili više – da rastave tu „skalameriju“ :yes: :yes: ali kod nas ništa nije sigurno i zbog toga bih rado isprašio po dupetu sve odgovorne i potom im dao metle u ruke da čiste ulice :bravo: medjutim, time bih verovatno uvredio ljude koji zaista održavaju naše ulice :kul:

  Odgovor

 8. SanjaKokica

  22. novembra 2010. at 12:58

  Stevo…joooj, dobro bi bilo da ga srede…samo, to što se kod nas sve oteže, sam bog zna kada bi ponovo sastavili tu „skalameriju“ taj me drugi deo više brine :wacko: :maul:

  Odgovor

 9. Dudaelixir

  24. novembra 2010. at 18:55

  Saaaaanjočka, kako si divne fotke napravila, kao pravi profi! A sport je predivna, zdrav, da zdraviji ne može biti. Jako je lep Palić! Mangupa sam prepoznala i nikoga više!
  Svaka ti čast! 🙂

  Odgovor

 10. SanjaKokica

  25. novembra 2010. at 08:11

  :good: Dudo, druge i nisi mogla (sem možda nekog tvog novosadistu :namig: ), ni ja sada već ne poznajem puno ljudi iz tog sveta…Prvo sam imala tremu, posle mi je bilo super, drugi dan sam se već htela svadjati sa sudijom što me je odvijala sa mola :kul:

  Odgovor

 11. […] kod Sanje Kokice uživati u slikama sa Palića […]

  Odgovor

 12. malabreskva

  28. novembra 2010. at 23:28

  Vauuu, kakvi su momci ovi veslači… Kokice, hoćeš da me povedeš nekad sa sobom da navijamo ? :heart: :wacko:

  Odgovor

 13. SanjaKokica

  29. novembra 2010. at 11:11

  Breskvice, mož’ ako me budu ponovo zvali da fotkam :kul: Al’ u medjuvremenu, isti ti momci mogu se naći i na obalama tvog grada :namig: :yes:

  Odgovor

 14. malabreskva

  2. decembra 2010. at 21:36

  :heart: :heart: :heart: Nisam gledala na pravu obalu :doh:

  Odgovor

 15. SanjaKokica

  3. decembra 2010. at 08:09

  Hehe, sad gledaj i biraj :kul:

  Odgovor

Ostavite odgovor

Pogledajte i

Dan kada su Majorovi ostavili svoju prvu turšiju (i zimnicu uopšte)

...Obukla sam paradnu uniformu za nabavku na pijaci, možda će ga biti sramota da idem sa n…