Početak Razmišljanka Osmeh pobede na licu

Osmeh pobede na licu

4 min čitanja
12
0
4

Očekivali ste, je li? Da…ma jeste…znam…nemojte ni pokušavati glumiti da niste. Svaka vam druga uloga dobro stoji…ali ta ne! Očekivali ste da će aždaja planuti, da će se aždaja svadjati, buniti, protestvovati. Da će vatra pokuljati iz njenih ogromnih čeljusti…Očekivali ste da ćete doživeti orgazam gledajući je kako se nervira, kako ne trpi nepravdu, kako se buni protiv nje i bori za sebe, je li? Očekivali ste da ćete posle imati temu za šapat nagnutih guzica, je li?

Žao mi je. Razočaraće vas. I aždaje umeju da drže vatru pod kontrolom. Možda treba vreme i možda treba trening, ali…može, ume, samo ako to želi. Može…može i bez vežbe. Jer vi, drage moje…ne poznajete tu aždaju. Ne znate šta ona može a šta ne može. Nemate predstavu koliko može samo ako kaže sebi da to može. I…ako ste mislili da ćete je povrediti i ako ste mislili da ste vi njenu vatru obuzdali…odmah da vas razočaram. Niste.

Gde ima dima…ima i vatre. Ali vi tu vatru nećete videti. A znate li šta će vam zamutiti vid? Osećaj zadovoljstva nanete nepravde. Od toga dalje videti nećete. I nećete videti sreću koju ste umesto bola naneli aždaji. Jer vi niste svesni njene snage i vi niste svesni svoje slabosti. Slabosti zlobnih i licemernih ljudi. Ljudi koji se skrivaju iza maske velike ljubavi prema bogu, prema pravdi, prema dobroti…

A sve to…niste ni primetili u kom je momentu izmilelo iz vaših srca. Lice je aždaje možda zversko, zvuk je njen možda glasan, vatra je možda prevruća…ali to je ono što vi vidite. A ono što ne vidite je ono što gubite. I ona se neće truditi da vam to ponudi na tacni kao što ste vi njoj servirali podmuklost pod noge. Ono što ćete za uzvrat dobiti biće osmeh pobede na njenom licu. Pritajena vatra, pritajeni urlik, pritajena borba. I upravo to – biće ono što će vas poraziti.

 • Ruke na svom vratu

  Posvadjale smo se. Nismo to htele... Dešava se. Pomirićemo se... samo treba volje i že…
 • Želje, čestitke i pozdravi :)))

  „Koristim ovu priliku, ovo mesto i vreme da obavestim sve posetioce ovih strana, da je moj…
Učitaj još tekstova
Učitaj više od Kokica
Učitaj više u Razmišljanka

12 komentara

 1. stevo

  8. juna 2010. at 15:15

  Pa… znaš kako, ja volim iza maski da se krijem, jer ih izradjujem :yahoo: :yahoo: :yahoo: a i nisam siguran da li si se samo ženama obratila, ili i ovima kojima i ja pripadam, muškima, bre :bravo: :bravo: :bravo: ali, Kokice draga, ja sam očekivao poštara koji će mi dostaviti obaveštenje tvoje/vaše, kako VAM je veoma žao, no ovakvi kakvi ste, jednostavno ste MORALI na more, na sunčane obale one naše nekadašnje zajedničke bare; eh, da je tako bilo, ja bih se sada radovao što plandujete u debelom ‘ladu :wacko: medjutim, znam ja bre da je ukus pobede pomalo slan (sós)i da je ponajbolje popiti ‘ladno pivo u Dj, Djakovića, ispred Majo bifea. :bravo: :bravo: :bravo: Lepi :pozz: :pozz: :pozz:

  Odgovor

 2. Charolija

  8. juna 2010. at 15:24

  Debela ladovina, čačkalica među zube i šeretski osmeh. Nek’ crknu dušmani. :dim:

  Odgovor

 3. electrasdreams

  8. juna 2010. at 16:38

  :bravo: :bye: :good:

  Odgovor

 4. SanjaKokica

  9. juna 2010. at 12:06

  Ehhh Stevo…što bih ja volela da mi tebi pošaljemo poštom kako nam je jako žao…ali odosmo se soliti. Kanda će ovo leto biti prilično morski neslano. No…uvek nam ostaje znoj. A ono ostalo…ma nemam pojma ja ta aždaja kome se obratila :unsure: :namig: No…muški svet sa time nema ama baš nikakve veze :pozz:

  Odgovor

 5. SanjaKokica

  9. juna 2010. at 12:08

  Charolijo…jel’ da da je ta aždaja baš faca? Tako mi slatka i pametna tamo u ‘ladovini… :dim:

  Electra :kul: :dim: :med:

  Odgovor

 6. malabreskva

  9. juna 2010. at 21:31

  Meni su aždaje nekako simpatične….
  Uvek me sete na pesmicu SLATKA MALA IZVRNUTA TORTO…
  A to što je neko temperamentan, ne znači da je loš…
  …čuvaj se kera koji ćuti…

  Odgovor

 7. sopran87

  10. juna 2010. at 13:01

  E moram da te pohvalim da uvek nadjes neku zanimljivu sliku koja totalno odgovara postu :bravo: Samo ti udri, jebes dusmane 🙂

  Odgovor

 8. SanjaKokica

  10. juna 2010. at 13:38

  Stevane, ma ja prvo nadjem sliku…pa onda pišem tekst :namig: :whistle: e da…aždaja baš nije izdržala, pustila je malko al’ samo malko…lagane vatrice :doh:

  Odgovor

 9. Dudaelixir

  10. juna 2010. at 18:28

  Vidim, šta vidim! Sedi, preživa jer se baš nabokala nekog, od koga je samo oklop ostao! A ona ši-pu, čačka koske medju zubima, što znači, baš ono što si ti rekla!

  Ne diram te, ne diraj me, u suprotnom, SMAZAĆU TE! :kul:

  Odgovor

 10. SanjaKokica

  14. juna 2010. at 07:04

  Hehe, Dudo, dobro si to skontala :namig: No…aždaja je i pored fotke još uvek gladna :whistle:

  Odgovor

 11. Dudaelixir

  18. juna 2010. at 21:24

  Pa to je bar lako aždaji, samo da nanjuši žrtvu i glad je prošlost! Posle cigarica i da je bog vidi! :dim:

  Odgovor

 12. prijatelj

  6. septembra 2010. at 13:23

  Nema ničeg lepšeg od pripitomljene aždaje… :yahoo:

  Odgovor

Ostavite odgovor

Pogledajte i

Dan kada su Majorovi ostavili svoju prvu turšiju (i zimnicu uopšte)

...Obukla sam paradnu uniformu za nabavku na pijaci, možda će ga biti sramota da idem sa n…