Osmeh pobede na licu

Očekivali ste, je li? Da…ma jeste…znam…nemojte ni pokušavati glumiti da niste. Svaka vam druga uloga dobro stoji…ali ta ne! Očekivali ste da će aždaja planuti, da će se aždaja svadjati, buniti, protestvovati. Da će vatra pokuljati iz njenih ogromnih čeljusti…Očekivali ste da ćete doživeti orgazam gledajući je kako se nervira, kako ne trpi nepravdu, kako se buni protiv nje i bori za sebe, je li? Očekivali ste da ćete posle imati temu za šapat nagnutih guzica, je li?

Žao mi je. Razočaraće vas. I aždaje umeju da drže vatru pod kontrolom. Možda treba vreme i možda treba trening, ali…može, ume, samo ako to želi. Može…može i bez vežbe. Jer vi, drage moje…ne poznajete tu aždaju. Ne znate šta ona može a šta ne može. Nemate predstavu koliko može samo ako kaže sebi da to može. I…ako ste mislili da ćete je povrediti i ako ste mislili da ste vi njenu vatru obuzdali…odmah da vas razočaram. Niste.

Gde ima dima…ima i vatre. Ali vi tu vatru nećete videti. A znate li šta će vam zamutiti vid? Osećaj zadovoljstva nanete nepravde. Od toga dalje videti nećete. I nećete videti sreću koju ste umesto bola naneli aždaji. Jer vi niste svesni njene snage i vi niste svesni svoje slabosti. Slabosti zlobnih i licemernih ljudi. Ljudi koji se skrivaju iza maske velike ljubavi prema bogu, prema pravdi, prema dobroti…

A sve to…niste ni primetili u kom je momentu izmilelo iz vaših srca. Lice je aždaje možda zversko, zvuk je njen možda glasan, vatra je možda prevruća…ali to je ono što vi vidite. A ono što ne vidite je ono što gubite. I ona se neće truditi da vam to ponudi na tacni kao što ste vi njoj servirali podmuklost pod noge. Ono što ćete za uzvrat dobiti biće osmeh pobede na njenom licu. Pritajena vatra, pritajeni urlik, pritajena borba. I upravo to – biće ono što će vas poraziti.

12 thoughts on “Osmeh pobede na licu

 1. Pa… znaš kako, ja volim iza maski da se krijem, jer ih izradjujem :yahoo: :yahoo: :yahoo: a i nisam siguran da li si se samo ženama obratila, ili i ovima kojima i ja pripadam, muškima, bre :bravo: :bravo: :bravo: ali, Kokice draga, ja sam očekivao poštara koji će mi dostaviti obaveštenje tvoje/vaše, kako VAM je veoma žao, no ovakvi kakvi ste, jednostavno ste MORALI na more, na sunčane obale one naše nekadašnje zajedničke bare; eh, da je tako bilo, ja bih se sada radovao što plandujete u debelom ‘ladu :wacko: medjutim, znam ja bre da je ukus pobede pomalo slan (sós)i da je ponajbolje popiti ‘ladno pivo u Dj, Djakovića, ispred Majo bifea. :bravo: :bravo: :bravo: Lepi :pozz: :pozz: :pozz:

 2. Ehhh Stevo…što bih ja volela da mi tebi pošaljemo poštom kako nam je jako žao…ali odosmo se soliti. Kanda će ovo leto biti prilično morski neslano. No…uvek nam ostaje znoj. A ono ostalo…ma nemam pojma ja ta aždaja kome se obratila :unsure: :namig: No…muški svet sa time nema ama baš nikakve veze :pozz:

 3. Meni su aždaje nekako simpatične….
  Uvek me sete na pesmicu SLATKA MALA IZVRNUTA TORTO…
  A to što je neko temperamentan, ne znači da je loš…
  …čuvaj se kera koji ćuti…

 4. Stevane, ma ja prvo nadjem sliku…pa onda pišem tekst :namig: :whistle: e da…aždaja baš nije izdržala, pustila je malko al’ samo malko…lagane vatrice :doh:

 5. Vidim, šta vidim! Sedi, preživa jer se baš nabokala nekog, od koga je samo oklop ostao! A ona ši-pu, čačka koske medju zubima, što znači, baš ono što si ti rekla!

  Ne diram te, ne diraj me, u suprotnom, SMAZAĆU TE! :kul:

 6. Pa to je bar lako aždaji, samo da nanjuši žrtvu i glad je prošlost! Posle cigarica i da je bog vidi! :dim:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.