A što ne bi i prasići?

Zašto samo kučići da nas slušaju i sednu kada im kažemo? To i još bolje, ni manje ni više, nego od jednog praskovića 🙂 . Dobila sam mailom ovaj video i baš me je nasmejao. Jedino, moram priznati, da sam ja uporno virila u kožicu tamo kod zadnje butkice i kako je fina, nežna, mlada i taman za krckavo pečenje. No, da mi ta živahna kožica pridje ovako bistro kao što se pokazala, stvarno ne bih imala srca da joj uguram jabuku medju zube i da je ispečem!!!

12 thoughts on “A što ne bi i prasići?

  1. Jao kako je slatka. Čitala sam negde da su gice po inteligenciji jako visoko rangirane, ako se dobro sećam, odmah iza delfina! Neverovatna je i ne mogu da razmišljam o krckavoj kožuri, nikako! 😥

    1. Nisam pojma imala da su tako pametne životinje a mi ih krknemo za klopu! Ali…eto, rdjava sam, meni se i dalje ona butkica mnogo svidja :yes: Činjenica je da ja treba nešto da mu uradim da bi bio jestiv, nema šanse, radije bih pasla travu ali ako vidim gotovo u tanjiru, to je već druga priča :crveni:

  2. O srce malo kako slatko mase repicem :heart: Pa ko bi ga ovako umiljatog zamisljao na tanjiru.
    I onako nisam ljubitelj mesa ( za razliku od mojih ukucana ),a nakon ovoga,volecu ga jos manje :juuu:

Ostavite odgovor