14
jan
2010

A što ne bi i prasići?

Zašto samo kučići da nas slušaju i sednu kada im kažemo? To i još bolje, ni manje ni više, nego od jednog praskovića 🙂 . Dobila sam mailom ovaj video i baš me je nasmejao. Jedino, moram priznati, da sam ja uporno virila u kožicu tamo kod zadnje butkice i kako je fina, nežna, mlada i taman za krckavo pečenje. No, da mi ta živahna kožica pridje ovako bistro kao što se pokazala, stvarno ne bih imala srca da joj uguram jabuku medju zube i da je ispečem!!!

You may also like

Aktuelno

12 Responses

  1. Dudaelixir

    Jao kako je slatka. Čitala sam negde da su gice po inteligenciji jako visoko rangirane, ako se dobro sećam, odmah iza delfina! Neverovatna je i ne mogu da razmišljam o krckavoj kožuri, nikako! 😥

    1. Nisam pojma imala da su tako pametne životinje a mi ih krknemo za klopu! Ali…eto, rdjava sam, meni se i dalje ona butkica mnogo svidja :yes: Činjenica je da ja treba nešto da mu uradim da bi bio jestiv, nema šanse, radije bih pasla travu ali ako vidim gotovo u tanjiru, to je već druga priča :crveni:

  2. O srce malo kako slatko mase repicem :heart: Pa ko bi ga ovako umiljatog zamisljao na tanjiru.
    I onako nisam ljubitelj mesa ( za razliku od mojih ukucana ),a nakon ovoga,volecu ga jos manje :juuu:

Ostavite odgovor