Da im sve po spisku baš njihovu da im sve po spisku da baš baš…

Ljuta sam. Jako sam ljuta. Stiže SMS. Poštovani korisniče….vaš račun za mobilni telefon za mesec septembar je 3.152,00 dinara…da izostavim decimale, jer…šta ćemo sa njima, zar ne? Mobilna telefonija Srbije MTS 064. Pih. Mnogo mi vredi što sigurno šest do sedam godina unazad imam njihov broj. Jedan te isti. Verni korisnik. Postpaid korisnik. Ugovor na dve godine. Ugovor na ime bivšeg supruga. Račun stiže na moju adresu. Gospodin živi u Čačku. Hoćeš da ti ustupi ugovor? Samo uz prisustvo obe stranke i njihovih cenjenih ličnih karata. Naknadu za ustupanje naplatićemo Vama, poštovani korisniče, kroz sledeći telefonski račun. Sva dugovanja prenose na onoga kome se ugovor ustupa. Veoma su dobro oni to smislili. Sada – neka oni meni nadju rešenje, kako da dotičnog gospodina – jer to i jeste, živi gospodski, nema obaveze po pitanju dece, njihove škole, vaspitanja i svega ostalog, ne plaća uredno alimentaciju, upao je, jadan, u finanskijske neprilike – zamolim da to učini. Pita nas neko kakve su naše finansijske prilike?!!!
Šta ja sada treba da radim, da se uhvatim ruku pod ruku sa nekim sa kime ne mogu ni normalnih pet reči sastaviti a da se ne oseti ironija već i u minus prvih pet, pa da podjemo u najbližu Telekomovu poslovnicu i da možda sa osmehom na licu rešimo problem? Mislim da je to neizvodljivo. Čak i kada bi se gospodin u skorije vreme pojavio u Subotici. Dakle, da ponovim, šta ja sada treba da učinim? Da sam ja tih tri i kusur hiljade dinara zaista dužna, bez reči bih platila, jer sve svoje obaveze uredno izmirujem. Šta se dešava? Gospoda iz telefonije mogu listing da daju samo legitimnom vlasniku uz njegovu ličnu kartu. Ma hajde, jeste logično, ali što da on gleda brojeve telefona svih mojih prijatelja i ljudi sa kojima kontaktiram? Neće moći. A šta će moći? Nemam pojma.
Biće da će na bilo koji način gospoda iz cenjene firme morati da isprave učinjenu grešku, jer po svemu sudeći, naplatiše mi razgovore prema fixnoj telefoniji, a mix tarifa 1000 podrazumeva 300 besplatnih minuta razgovora sa svim mrežama uključujući i fiksnu telefoniju, takodje, trista besplatnih poruka. Ono što turiše meni na račun i što naplatiše, je oko stosedamdesetikusur minuta razgovora sa detetom. Naravno, listing on – line im nije dostupan zbog radova na sistemu. E pa,…izgleda da Vam se sistem sje*ao, pa ste samim time i mene gadno nasekirali. I…šta mogu ja sada…? Da se nadam da mi sledeći račun neće biti četiri i kusur hiljade i tako redom, progresivno ka cilju petocifrenog broja.

15 thoughts on “Da im sve po spisku baš njihovu da im sve po spisku da baš baš…

  1. Kokice, ono u što sam „siguran“ jeste pripejd, ali videla si da sam i to stavio pod znake navoda… a dalje… teško da ću reći bilo šta naglas 🙁

  2. Reminder verovatno zato što je broj njen, tako sam razumela, ali su je zajebali u računici, mamicudaimmamicu. :maul:

    Ja sam na pripejdu godinama, tako da nemam problema. Doduše retko znam i gde mi je telefon, „igrala se deca.“ Malopre me mama zove na fiksni i kaže da mi je još prekjuče uplatila kredit, a da se ja ne javljam. Isključen mi telefon danima. :whistle:

  3. Jebemliimdaimjebemmilumajku djubradjednapokvarena! ONI su uvek u pravu, kretenčije jedne odvratne! Ne znam šta da ti kažem! Jedino da odeš kod njih da vidiš da predjes sa istim brojem na priprejd, a onaj tvoj mamlaz nek se jebe, kreten jedan neotesani i neodgovorni! Mada i ja mislim da ćeš morati platiti ovaj račun I NEKA TI TAJ BUDE POSLEDNJI na postpejdu! Uh, al sam popizdela :frka: . Jao, da sam ja vlast….. :maul: sve bih tako rešavala, bila bih verovatno gora i od Hitlera i Šicera! :juuu:

  4. Dakle, svima vama, hvala na razumevanju a onik kretenima što ne znaju računati mamicudaimmamicuimnjihovu….ali, moraću platiti pa se onda klatiti.
    Reminder, ko što reče Charolija, ja se zaje..la u samom startu, pa zadržala tu karticu, ja je koristim, pa je pošteno da ja i platim. Uz to, ugovor mi je na dve godine produžen do maja sledeće…tako da dotle ima da ćutim i trpim svoju glupost. Volim postpaid, jer uvek imam kredita za ne daj bože, inače sam neodgovorna i ne bih uplatila. Ali OVI SU STVARNO ISPALI SERONJE i platiću, ali posle idemo na razgovor i bez dotičnog čačanskog gospodina!!! Pa šta bude, makar ćemo probati, prvo ljudski, posle ne odgovaram kako :maul: :maul: :maul:

  5. Uplatila bi ti, sigurno i da nisi na postpaidu, zato što te obaveštavaju, bar na 063, to rade, kada imaš manje od 13 dinara, da te kreditiraju sa 40, pa čim sledeći put uploatiš novu dopunu, oni ti ćape dug i mirna Bačka, Srem i Banat! Ti probaj, pa ćeš videti! :scratch:

  6. Evo Dudo, čim dočekam šugavi maj 2010. godine da stigne, a ja ću da razmislim šta i kako…do tada, izem li ga, ratovaću sa njima :irre: :maul: I…obavezno ti javim termin za batinanje!!! :maul: :maul: :maul:

  7. Srećom imaš problem sa telefonskom karticom, ja sam sa svojim „čačaninom“ imala problem sa platnom karticom, slično ovako kao ti, samo što su bile veće pare u pitanju. :frka: Ja ovo samo malo da te utešim i od goreg ima gore. :wacko:

  8. Charolija, ako do 20-tog ne uplati što treba, biće mi dužan čitavih 52.500 dinara. Meni se to čini kao dosta simpatično velika suma :yes: Pa ništa, posle Nove Godine, doći će mu poštar, ako se ne opameti :pismo:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.