EPP – Kokicin novi blog

…neko bi pomislio…ih, nije joj dosta Blog Subotica.in.rs pa je prešla na kuvanje, na kraju ne stigne ni na jedan od ta dva (a da ne pričamo o poseti ostalim blogovima koji imaju i šta zanimljivo da kažu, za razliku od nje)…pa je sad smislila još jedan. No ipak, poslednjih dana više je vremena utrošeno na doterivanje tog novog projekta 🙂  Bacila se Kokica u narodnjake, pa sad…godišnje jednom izdaje novi projekat.

Ovaj projekat je nešto sasvim novo, nešto sasvim drugačije, no – i pored toga – kako za prethodne, tako ni za ovaj projekat nisam ugradila silikone ni dole ni gore, niti sam ispolirala zubalo, niti istesterisala nosnu grbu. Takodje, nisam ni smršala dvadeset kilograma bez po’ muke.

Šta sam onda uopšte uradila? Pa ništa posebno 🙂  Pokušala sam organizovati moj bensedinčić,  zvan heklanje, u neki sajtić, gde bi eventualno zainteresovani slučajni posetioci dobre volje i relativnog ukusa ( ovo je na moj račun… ) mogli videti šta je to što pravim, videti koliko ja to cenim i slobodno me iskritikovati do mile volje.

No, ako se pri tome nekome nešto i dopadne, pa poželi nabaciti to za sebe ili ko zna koga 🙂 , može da mi piše i emajlirano pismo sa željama, čestitkama i pozdravima 🙂

Sve mož’, samo treba pitat’ 🙂

Pa onda, pošto Kokica trenutno baš nema puno šta da kaže (možda da najzad počne da kokodače…), pogledajte šta ima da pokaže 🙂

 

[button link=“http://nakit.subotica.in.rs/“ type=“big“ color=“green“ ]Kliknite ovde za posetu novom blogiću[/button]

9 thoughts on “EPP – Kokicin novi blog

  1. Zelenče, hvala ti :heart: A bensedinčić – vidi…to moja mama rešava ovako – čim nekom brže lupa srce, ona mu vadi pirulicu, ako taj pacijent odbije saradnju, onda da se ne baci – pruži je meni :yahoo: A ja … šta ću…šteta da se baci :med: :med: :med: :kul:

  2. Joooj, Charobna, baci pogled na moj odgovor Zelenčetu :yahoo: Od viška glava ne boli :whistle: :namig: :med: Sve me sram što me se još uvek setite a ja nigde ne idem (mislim…ovako internetski) sem FB i kratko kod nas na sajtićima. Rado bih se svima izvinula (ako osete moj izostanak :wacko: )…jednostavno, stvarno ne merem…nečeg sam se morala odreći :negative: :heart: Hvala svima koji me se još uvek sete :heart:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.