Badnji dan

Koliko varnica, toliko sreće u ovoj kući.
Koliko varnica, toliko u domaćinskom džepu novaca.
Koliko varnica, toliko u toru ovaca.
Koliko varnica, toliko prasadi i jaganjaca.
Koliko varnica, toliko gusaka i piladi,
a najviše zdravlja i veselja.

Svima koji na današnji dan slave badnji dan želimo mnogo zdravlja, ljubavi i sreće…
Mojoj deci, koja danas slave i zbog kojih je i meni ovaj dan veliki dan, želim da budu dobri kao što jesu, da imaju dobre ljude uz sebe, da ne dozvole sebi tugu i patnju u životu, da se bore za sebe i da daju sve od sebe da kroz život idu podignute glave, da nikada ne dozvole da se udalje jedno od drugog, da zadrže osećaj porodice koji im toliko znači…

13 thoughts on “Badnji dan

 1. Hvala na lepim rečima, u kombinaciji sa slikom donele su čar nekih davnih vremena 🙂 Sjedinjujem ih sa sadašnjim trenutkom i tako uz potpuni praznični duh krećem sa preostalim pripremama za jedno prijatno Badnje veče.

 2. Hvala ti Sanja, sve najlepše tebi, Mangupu, tvojoj dečici! Uz vas takve, deca mogu da budu samo da se poželeti mogu! Ljubim vas sve i želim da se to sve i ostvari.

  Mir Božiji, Hristos se rodi! :heart:

  1. Vaistinu se rodi! Hvala ti Dudo na lepim rečima, ono dobro pripisaću mangupu, a sve loše (jer i toga mora biti) pripisaću sebi. Ja sam ipak babaroga 🙁 nisam baš tako sjajna kako deluje na prvi pogled… :namig:

 3. Hristos se rodi! Svim dobrim ljudima koji posecuju ovu stranu i njihovim najmilijima veliki pozdrav i sve najlepse od vernog citaoca Shogija. Ponekad posetim i prijateljske sajtove i jako mi se svidjaju. Nisam stalno na netu (zato i sad malo kasnim sa cestitkom), nemam privatno internet, pa koristim guzvu i javljam se sa posla. Veliki pozdrav za sve ljude dobrog srca! :bye: :bye:

  1. Vaistinu se rodi! Hvala ti verni čitaoče Shogi i radujemo se da si tu i da nas čitaš, plus i ako svratiš na naše prijateljske sajtove :yahoo: Imamo mi razumevanja za vas koji niste stalno na netu, nego samo kad pogodite pravi ćošak kuće i potpuno shvatamo vašu situaciju :namig: Drago nam je da si odvojio vreme sa posla da nam pošalješ ovaj lep komentar :good: Hvala ti još jednom i kad možemo doći na kafu :kafa: 😉 ?

 4. Sa zakašnjenjem čitam ovo, ali nikad’ nije dovoljno kasno da se ne stigne od srca zahvaliti na ovako prelepoj, ljudskoj i od srca čestitiki))))))))))
  Hvala ti Sanjice)))))))))) :heart:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.