Božić kuca na naša vrata

Dragi naši…nije da sam baš vešta u sastavljanju prelepih božićnih čestitki, smišljanju lepih stihova, maštovitih želja…ali mangup i ja smo želeli da vam kažemo par reči u duhu praznika koji nam kuca na vrata.

Najlepša i sveobuhvatnija želja je da vam se ostvari sve ono što vi želite…

Ako pri tome zaboravite da poželite sebi i svojima mnogo zdravlja (jer to nekako zaboravljamo dok ga imamo)…onda vam to želimo mi!

Ako ste zaljubljeni i zaboravite poželeti sebi mnogo ljubavi jer je već imate…onda vam mi želimo da tu ljubav sačuvate!

Ako su vam džepovi puni (ne zalazimo u detalje čime) pa zaboravite sebi poželeti takve iz kojih šuška kada se izvrnu, onda vam mi želimo da vam ni ruka ne stane u njih od para (mada savetujemo štednju u proverenim bankama)!

Ako imate dane ispunjene osmehom na licima, pa zaboravite sebi poželeti isti, onda vam želimo da ga što duže zadržite (no dobro, nekada treba opustiti malo, čisto zbog rada mišića lica)…

Ako imate divnu decu pa zaboravite poželeti da takva i ostanu, onda vam mi želimo mir i ljubav u porodici…

Ako ste sami i zaboravite sebi poželeti da se ne osećate usamljeni, onda vam mi želimo duhovni mir i ljubav na pomolu…

Ako mislite da želeti i sanjati nema smisla, jer se želje ne ispunjavaju…onda vam želimo da verujete i da želite, jer samo tako postoji šansa da sreća pokuca na vaša vrata….

KUC, KUC, KUC….to smo mi, mangup i Kokica sa sve malim dečacima, pustite nas da udjemo u vaša srca i poželimo vam sve što ste vi zaboravili poželeti sebi samima.

Svima koji danas proslavljaju Badnje veče, želimo prijatnu večeru i sreću u okrilju porodice, lepe Božićne praznike, mnogo ljubavi i mnogo osmeha…

20 thoughts on “Božić kuca na naša vrata

 1. U mom srcu ima mesta za celu vašu porodicu i puno vam hvala na lepim željama. :heart: Mi odavde vama želimo pre svega puno zdravlja, a onda sreće i uspeha na svim poljima. Lepo se provedite. :yahoo:

 2. Hvala na čestitkama Kokice, želim vam prijatno veče i bogovsku večeru.
  I da vam sve na bolje krene! I da se vaša mala porodica uveća za jednu malu devojčicu :heart: :rose: :heart: :good:

    1. Gde bi ti nama dosadila, breskvice, falila si nam na sve strane…izostaješ sa časova :namig: Hvala ti još jednom na lepim željama i znaš da i mi tebi želimo sve najbolje!!! :good:

 3. Dragi Sanja i Mangupe! Divne želje ste nam poželeli i na tome vam hvala. Nemam šta da dodam, sem da se sve to ispuni i vama i da vam Božić donese puno radosti, ljubavi i uživanja! Poljubac celoj familiji i srećno! :rose: :heart:

 4. Divna divna cestitka…Hvala Mangupe i Sanjice)))))))))))))))
  Zelim vam srecu i blagostanje u narednoj i svim godinama koje dolaze))))))))))

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.