Ma da…bašššš…ti će meni kažeš!!!

…valjda ja znam!!! Tu sad, ono…kao,…još malo pa tri slova ispred prezimena, šatro kao razume se u elektroniku i sad će on meni tu nešto da kaže…Ma hajde,…Zaboravlja da uzme u obzir da pride imam tri godine životnog iskustva više!!! Zar je to za baciti?!!!
Valjda ja znamDok je on još u pelene kakio, ja sam to već uspešno radila na sve strane a pri tome ništa nisam ni uprljala!!! I sad će on meni da rekne, znaš, ovo – ono, elektronika dugme, znaš…izvini ali to, kako da ti kažem, ne radi bez kontakta…Ma da, baššššš, valjda ja znam!!! Znaš ti od kada ja auto vozim?!!!! Pa sigurno da sve bolje znam i od onog auto – električara i auto – mehaničara i auto – limara i auto – svašta nešto!!!
Ma…iskustvo je to, šta da se lažemo. Šta znaju učeni ljudi šta je iskustvo? Petnaest godina za volanom – valjda mi je to dovoljna diploma za – ja znam sve!!! I da se vratimo na puce – i sad će on meni da kaže…puce ne radi bez kontakta…to je elektronika. Ma dam ja tebi elektroniku…Znaš li ti da ja to uredno radim od kada su ugradili gas u auto?!!! I auto pali. Dobro pali…i sad će ti meni da kažeš da sam ja tu nešto kao pripušala u prazno?!!! Pa jel se kotrlja, kotrlja se…Onda dugme radi i bez kontakta. Malo crveno dugmence. Lepo su mene učili. Ja slušam. Pre paljenja, stisni 2 – 3 puta i onda vruuum, pali i vozi. Četiri godine!!! Znaš ti šta je četiri godine pripušanja puceta?!!! Urednog pripušanja puceta?!!! Nema da izostane! To mi dodje ono…kao kada se probudiš i otvoriš oči, tako ja kada udjem u auto, prvo stisnem puce (jer su me tako učili!!!) i onda sve ostalo! I ako neće iz prvog da pali, ja još malo puce i on upali…i sad će on meni da kaže da puce ne pomaže bez kontakta?!!!
Ma…nema pojma, neću ni pričati sa njim do posla, pa nek gleda u puce sa kontaktom ako baš hoće!!!…Možda ipak malo oslušnem kada ga uparkiram negde, čisto ono, sebe radi, ali neću nikom reći!!! On će meni…elektronika…ma valjda ja znam…
Juuuu!!! Čuje se nešto!!! Pa ovo se nije čulo bez kontakta!!! Sigurno sada nešto nije u redu!!! Eto ti elektronika…sad sam nešto pokvarila i sad će još da ronza – žena za volanom!!! Ma nema pojma…on će meni…elektronika!!!
Eto ti elektronika, sad pali na žice. Trebalo je meni stiskati crveno puce sa kontaktom. Ode akumulator. Mrtav…ni glasa od sebe ne daje!! I kakav je to akumulator kada ne izdrži sa upaljenim svetlima svo radno vreme…od 8 – 16 h?!!! Mislim ono…i onda će reći da je ljudski faktor u pitanju. Ma ljudski…da baš…eto mu ga elektronika!!! Sad moramo svečano otvoriti sezonu paljenja auta žica o žicu, auto na auto, mangup na kokicu i eto ti elektronika!!! On će meni…elektronika…elektroniku mu njegovu…

27 thoughts on “Ma da…bašššš…ti će meni kažeš!!!

  1. Kokice, Kokice! Ma što bre nis’ mene pitala! Ja znam sve, baš kao i ti, uza sve to još sam i stariji od tebe i moje životno iskustvo kaže da avtomobil ne idje bez bencin, bre! A bencin idje i bez ‘lektronike, treba samo šibicom da kresnemo i idjemo svi u mam’nu sa svim strujama što kruže u ‘lektronici :med: :pozz:

  2. I nije tako lose, sada je Mangup na Kokicu, pa nema vise Milutin po shogoricu. Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane, a mozda Mangupu i nije smrklo s obzirom na kraj gore pomenute predzadnje recenice? Inace, cestitamo otvaranje sezone paljenja na elektroniku tj. drotove. I da, ponosna sam na tebe sestro!

    1. E a sestro,…da ti se pohvalim, imamo dva drota kod Mangupa u autu!!! Mož birat! Oćem li crni ili crveni :namig: :yahoo: :doh: Hvala inače na čestitkama, ponosna sam i ja sama na sebe, takva se biserka dva puta ne radja!!! Znači, Lakumićka, uživaj u sestri koju da si sama crtala kakvu želiš, .vaku sigurno ne bi dobila. I da…valjda mangupu baš nije smrklo ali se nadam da mi Shogi nije razočaran što više ne mora da menja gume po putevima, donosi benzin u bočicama plus pali na drotove, plus svašta nešto! :kul: :beg: :frka: Sreća pa praviš dobre zamotanice, pa je to jače od katastrofa familije :yahoo: :yahoo: :yahoo:

  3. Pravo da ti kažem Sanja, ja bih izabrala obrnutu varijantu od one Mangupove u pretposlednjoj rečenici!

    ONI se prave UVEK, da sve znaju! Ma, ma, ne priznaj NIKADA da si usrala motku! :wacko: B-)

  4. hahahahha, e nasmeja me slatko, „I kakav je to akumulator kada ne izdrži sa upaljenim svetlima svo radno vreme…od 8 – 16 h?!!!“ …hahaha, ma nikakav nek mangup kupi bolji B-) :yahoo:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.