Idi muči muvu…

Narodno pozorište nekadaSve nešto hoće, neće, pa mi u grlu stane. Ne ide, pa ne ide. Htedoh napisati…a sve što krene, dosadno je i meni samoj, a ne da još i slučajne prolaznike na blogu uplašim, pa da sledeći put samo zavire iza ćoška, pa sve pobegnu glavom bez obzira.
Pa onda opet, nekako sam ovih dana više u fotografijama, nego u slovima, a pri tome i u isčekivanju polaska na, nadam se, zasluženi odmor. I u to ime, pokušah pronaći fotografije nekog ranijeg letovanja, na istom tom, meni dragom mestu.
Ni to nije pomoglo, samo sam dodatno u minus otišla. Nema dvd-a sa fotografijama sa upravo tog letovanja. To me je onako zakucalo o zemlju. Napravljenih barem hiljadu fotografija – nestade, nema, kao u zemlju propalo. Toliko o tehnici i njenom napretku. Sreća pa (i ako ljubitelj digitalne fotografije) imam odštampanih nekih pedesetak komada i uredno odloženih u foto album opipljivog tipa.
Pa se onda latih fotografija Subotice, baš imam nekoliko veoma lepih (skromno mišljenje autora)…sa sve mišlju i jakom željom da ubacim u blog nešto kao slajd šou (opet – Vuk nas je lepo učio). I propade mi veče u bezuspešnoj potrazi za nekim plug in-om, widgetom ili slično što bi bilo upotrebljivo u te svrhe, pa zapela, možda nešto i pokvarila (mangupu ni reči o tome ) (ako i pročita ovo, ubediću ga da sigurno nije dobro pročitao )…Pa tu pala u bedak, kao da je to od životne važnosti. A baš mi se htelo…a baš mi se nije dalo…
Tako da, sva moja nadanja za današnji post u vodu padoše, pa eto…samo malo da vas nasmejem, barem je meni bilo smešno, a i deluje kao dobro za iskoristiti ….

Izraz: Idi muči muvu
Koristiti: kada na suptilan način hoćete reći nekome da jede govna
Nastao: inspirisan vicem
Vic: Kako Bosanac muči muvu? Poklopi je teglom i jede govna!

7 thoughts on “Idi muči muvu…

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.