Sa reči na dela plus minus vremena

Kokica je skoro pa offline. Tu negde…početkom marta, valjda će da se pojavi nazad, online. U medjuvremenu, dok ne stigne da vas čita i dok vam ne nudi ništa za čitanje, evo čime se dopinguje u ono malo slobodnog vremena što joj preostane :mail:

7 thoughts on “Sa reči na dela plus minus vremena

  1. Znam ja zašto se ti kriješ od nas :yahoo: :yahoo: :yahoo: stoposto otvaraš bižuteriju :bravo: :bravo: :bravo: Nemoj sad da zezneš stvari i da se radnja ne otvori tokom marta meseca :maul: Dakle, do proleća lepi :pozz: :pozz: :pozz:

  2. Nadam se da su lepi razlozi razlog odsustva :namig:
    Nedostaju priče o dečacima… Pozdrav za tvoje momke i Mangupa. A ti Kokice da se brzo vrneš i da podeliš taj nakit sa nama! :rose:

  3. Breskvice, hvala ti na javljanju. Razlozi ko razlozi, nisu neki konkretni, sem što ne uspem na poslu uz kaficu odvojiti vremena da vas pročitam i da vam nešto napišem. A kući mi je žao oduzimati vreme od dece i svega za boravak na internetu. Doći će malo komotniji dani pa se vraćam :good: :yes: :pozz:

  4. Pravi si umetnik. :good: Kokice, Stevo je u pravu :yes: , divno bi bilo da otvoriš jednu finu malu radnjicu.
    Čekamo :pismo:
    Uživaj, mnogo te :heart: i čekamo da nam se vratiš :rose:

  5. Zelenče :good: baš sam se pitala zašto? :namig: :whistle: Uopšte nije zelen :namig:

    Verkićka i ja vas :heart: i žao mi je što ispadam iz svih dešavanja i tako to po redu, ali ima da se vratim…samo da odradim što se odraditi mora :good:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.