Baš vickasto :)))

Biću kratka – dete me je pročitalo. I…podelio je svoje vidjenje mene, njegove mame, sa svojim drugarom. Dok sam ja skakutala oko dece, plus oko stola, motajući palačinke sa ovim i onim, pokušavajući da im budem vickasta i zabavna, ubaci i moj sin dosetku, mrdajući prstom u pravcu no-no i objašnjavajući drugarima:
„AAAAjok, nemojte da nasednete! Čini se ljubazna i dobra dok je ne isprovocirate….a onda….stroga je kao učitelj!!!“
Sad…šta da mu kažem…ostala sam bez teksta.
Tako da – ne provocirajte!!! :maul:  :yahoo:

19 thoughts on “Baš vickasto :)))

  1. Očigledno je da našoj deci nikada nismo dovoljno „dobri“! 🙂 Danas, moje velike cure, kažu, da sam bila jaaaako stroga! Onda je pošizim i počnem da ih posećam: a da li se sećate vaših izlazaka? Da, u glas, obe! A da li sam vam odredjivala kada da se vratite? Neee! Znači, same ste uvek rekle da ćete doći tad i tad i došle ste! Tako je! Da li sam vas uvek razumela i dopuštala vam svašta, poštujući vašu radoznalost? Jeeeesi! A u čemu sam ja to bila onda tako stroga? Pa moralo je uvek odmah, sve, kada si rekla i poštovala si dogovor! Aha, tu smo, znači, nisam trebala tako da uradim, jel? Ma, ne, jeeesi, ali, ipak, bila si stroga! E, mamicu vam vašu, pa ne znam stvarno kako! :neeeee:
    Prema tome, ne nasedaj Sanja! :namig:

    1. …a taman htedoh u tefter da beležim za i protiv :whistle: :namig: Ma, ko ih šiša, mi znamo šta radimo (obično….) i da se trudimo da učinimo sve za njihovo dobro. Pa…jednom će valjda shvatiti to :good: :heart:

    1. Juče me isprovociraše. Bila sam stroga. Zasluženo. Posvadjaše se oko dve čokoladice. Ima dve, ali različite. Auuu, mamicu vam vašu, lepo sve na dasku, nož i deli u milimetar. Sunac li im njihov dečiji, posle 5 minuta, sve super oni :yahoo: a mama :irre: :neeeee: :bolan: No…posle je sve bilo :heart:

  2. Srcići mali kako su ti lepi. 🙂 Kad moja deca ovako spavaju najradije bih ih probudila da ih gnjavim sanjive. :yahoo: Nemoj da ih provociraš bre. :plez:

    1. Dakle u onom JEDVA smo zajedno :yahoo: Našla recept, naizmenično uz svakog po deset minuta legnem. Pod naizmenično mislim – jedan dan kod jednog, drugi dan kod drugog. Sa time da ima jedan mali problem…mangup me zaboravi u njihovoj sobi, pa se uspavammmmmm sebe samu :yahoo:

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.