Zašto samo kučići da nas slušaju i sednu kada im kažemo? To i još bolje, ni manje ni više, nego od jednog praskovića 🙂 . Dobila sam mailom ovaj video i baš me je nasmejao. Jedino, moram priznati, da sam ja uporno virila u kožicu tamo kod zadnje butkice i kako je fina, nežna, mlada i taman za krckavo pečenje. No, da mi ta živahna kožica pridje ovako bistro kao što se pokazala, stvarno ne bih imala srca da joj uguram jabuku medju zube i da je ispečem!!!
Kokice, umrećemo od gladi 🙁
Stevo, kada malo bolje poslušam čiku šta priča, to prasence ima godinicu punu. Ma…nije to ni tako fino, oni mladji su ukusniji :namig:
Naročito ono prase od stodvajest kila :kul:
Ma, ne biram ja, samo da ne moram jesti ono belo :namig:
Ha,ha, sreća da ne volem prasetinu pa mogu da odolim butkici 🙂
Uf…ja je volem volem volem…a tek kožicu, reš, pa sve hrskavu…mmmmmljac!!! Ali baš je slatko i simpatično !!! :yes:
Jao kako je slatka. Čitala sam negde da su gice po inteligenciji jako visoko rangirane, ako se dobro sećam, odmah iza delfina! Neverovatna je i ne mogu da razmišljam o krckavoj kožuri, nikako! 😥
Nisam pojma imala da su tako pametne životinje a mi ih krknemo za klopu! Ali…eto, rdjava sam, meni se i dalje ona butkica mnogo svidja :yes: Činjenica je da ja treba nešto da mu uradim da bi bio jestiv, nema šanse, radije bih pasla travu ali ako vidim gotovo u tanjiru, to je već druga priča :crveni:
O srce malo kako slatko mase repicem :heart: Pa ko bi ga ovako umiljatog zamisljao na tanjiru.
I onako nisam ljubitelj mesa ( za razliku od mojih ukucana ),a nakon ovoga,volecu ga jos manje :juuu:
Ma totalno je slatko, ipak ga ne bih mogla ponjopati, ali zato neko drugo bih, bez problema. Reš kožica je reš kožica i tu nema zamene :crveni:
A svinjski grip ? :wacko:
A ptičiji grip ? :kul: Šta da se radi, nisu gude jadne krive :doh: